Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Sunday, September 2, 2012

piece of raya 2012

hye ollz..

seriously,berhabuk blog ni.lamabetul tak bukak.yela,bukan macam dulu.dulu menganggur,banyak masa.tiap haripun fikir blog.sekarang ni,jangan haraplah.raya kali ni, sikit betul gambar yang diambil.sebabnya kamera dslr tu rosak.kalau tak memang beratus lah gambar.tak apalah,asalkan ada kan.jeles jugak tengok semua orang pun pakat letak gambar raya kat blog,kita pun nakjugak,hehe.

tahun ni raya tak happening sangatlah.tapi still,baju raya sampai 5 pasang.heheh,takboleh blah.ada sepasang tak pakai lagi tu.bolehlah pakai ke kenduri kawen kawan2 nanti.tahun ni pun first day raya kat rumah je pastu barulah ke kajang.second raya baru balik kampung.raya ketiga dah balik kl.see,camne nak happening kan.ni sebab adik2 semua ada exam.kononnya nak study.tapibila balik rumah,main game je.memang rasa nak membebel.tidur lewat,bangun lambat,petang baru nak bangun.study apa macam tu.hish..sabar jelah.nasib baik masa raya dah minta maaf ngan kakak ni.hehehe.

mehla tengok gambar apa yang ada ek.jamu mata sikit2.nak jamu makanan,biskut raya je yang ada kat rumah ni.

my dad and i.first time pakai ala-ala turban.biasalah mengada.

the beetles

just half of family belah ibu

again.my dad n i.

sekarang dengan ibu pulak

ok dulu buat masa sekarang.kena korek korek lagi gambar dari sepupu sepapat.

bye u ollz

1 comment: