Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Thursday, September 16, 2010

contest hari raya????

hey hey you you..
menyibuk gilak nak masuk contest raya-raya nih..terjumpa contest nih dekat blog adik myravea.mengada pulak nak join jugak sebab raya kali nih asyik melaram je kejenya.jadi,sesajalah nak join jugak contest nih..macam best je kan...jadi,pada sesiapa yang banyak gambar-gambar menarik raya tuh,jomlah join..support cik norizan:)

senang je nak join contest nih..asalkan korang blogger perempuan.pastu kalau nak tau update pasal contest nih,baik korang follow je kan.maksimum gambar pun dua.apa lagi,memang akan letak dua gambar la kan..hikhik..oh,due date contest nih 101010 ok..tak paham eh..10 oktober 2010:)oh,korang kena letak jugak gambar di atas ni di sidebar blog masing-masing. (alahai,comel je banner tuh)

so,ai nak letak gambar nih lah..nampak mengada sikit,tapi tapelah..kata melaram kan?ahaks..

gambar semasa first raya..ceria kena lebih,baru raya....

ini baju raya keenam...hoho,dah puas pakai baju kurung dan jubah,pekena seluar pulak.sila klik untuk tumbesaran kanak-kanak gambar.

saja suka-suka masuk contest ini di samping menambah rakan blogger:)jadi secara tak lansung,ramai jugak yang akan singgah dan lawat blog cik ezan jugak:) jadi,kepada rakan-rakan yang lain,jomlah singgah di blog cik NORIZAN sambil join contest!





7 comments:

bOo bOo said...

thanks dear 4 support :)
good luck ok,nti ezan masukkan nama awak kat senarai contestant :)

Cik Birder said...

tq dear..!!!selamat hari raya!

myravea said...

Good luck dear :)

Cik Birder said...

:)tq!

hamzah ian said...

wa.. seyes gua ckp ni gmbr cun.. kiut..

haha

Cik Birder said...

perli eh hamzah??hukhukhuk

Cik Birder said...
This comment has been removed by the author.