Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Friday, April 15, 2011

i wish someone read this and .......................

birthday saya dah lepas.

tak ada pencapaian apa pun yang dicapai setakat ni.

*sigh............

tapi kan.....

tapi kan..................

kalau tak ada hari special atau tak payah tunggu birthday pun,ada tak manusia yang baik hati nak bagi saya hadiah?

saya berharap abah baca entri ini.

saya berharap amar adik saya yang susah gila nak jumpa baca ni jugak.(tapi dia kaya dari saya)

saya berharap kalau ada kawan-kawan yang gila best baca ni jugak.

sebab saya macam tak cukup sedikit duit tapi saya tak kira saya nak jugak.

nak tau apa dia?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ini versi hello kitty.tak dapat ni,dapat bawah ni pun ok.
yang ni murah sikit,jadi siapa-siapa yang kaya mesti boleh belikan untuk saya.kan kan kan?kalau tak boleh jugak,dapat bawah ni pun ok.

ini sama je macam yang first tuh,cuma cam lagi best je yang version hello kitty tu.

boleh tak?boleh tak?



sambungan dari tajuk.

......................................buy me this camera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

Idayu Ibrahim said...

aimi, I read this....hehehe....but darl I'm not that rich la afford to buy u this camera.....ahaksss

Eyemeria said...

ahakssss....it's ok..enough with reading this blog:)
tq sweety!!

Shima said...

wahahaha..aimi!! kalau kite blikan 100 tahun akan datang nak tak??? hehehe

-shima-

Eyemeria said...

ibu!awakkan ibu tiri kite..wajiblah beli cepat.mintak je kat datuk paduka:)