Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Tuesday, July 19, 2011

fragile side of me

yeah..i can't remember..maybe last 3 days or 4 days before,my brother call me many times but i don't pick it up because i'm sleeping dead.lansung tak dengar hape-hape.bangun pagi tengok adik miscall banyak kali.menyesal tak angkat and i just message him saying that i already slept,but then no reply from him.i don't expect anything,thinking of maybe he wanted to borrow car.but today,when i came home,ibu cakap dia call ibu tengah malam dan lepas tu kol abah pulak pukul 2,3 pagi.tak pernah kot dia macam tu.ibu cakap maybe dia tension sangat.dan dia baru accident.selama ni aku cuma tengok dia sebagai seorang yang sangat selamba,positif,dan happy sentiasa even dia ada problem.tapi sekarang,bila macam ni,memang aku risau sangat.maybe dia ingat aku bukan kakak yang faham dia,yang selalu ada bila dia ada prob,sebab kitorang asyik nak gaduh je kan.tapi deep inside of my heart,tuhan je tahu.selalu harap kalau dia ada problem,he has me to listen to him instead of his girlfriend.

it hurts me when ibu cakap dia macam tengah tension dengan study dia.just make wanna meet him and tanya problem dia.yelah,as kakak,memang tanggungjawab tahu masalah adik-adik dan tolong.hari ini memang hari sebak je.dahlah cite kat tv pun memang sedih.damn,saje lah tu nak buat aku nangis-nangis emosi.menyampah betul.

i hope he's ok and not doing something stupid.dahlah suka bawak motor laju-laju.kalau dah tensen tuh,lagilah laju.baru-baru ni pun dah accident.yeah,i just hope he's ok.

2 comments:

kasih suci said...

sebagai seorang kakak memang menjadi tanggungjawab untuk ambil tahu dn ambil berat tentang adik2...tapi takpe, kadang2 adik pun kene faham yang kakaknya pon ada tanggungjawab lain...diorang pun dah besar, so diorang boleh berfikir dengan baik...

Eyemeria said...

:)sometimes kite tadelah baik sgt ngan adik,tp tu resam adik beradik,biaselah kalo ade gaduh2.tapi yg sebenarnye tetap syg