Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Thursday, July 28, 2011

#post BUSUK-jalan sambil makan biskut JACOB untuk sihat

ahad bila eh,aku dengan my partner,kboyd join walkaton di taman pertanian shah alam.well,dah namanya tak kuat sangat berlari,jalan pun jadilah.dapat baju free kot.registration pun free.dapat biskut free.siapa tak nak.rembat jelah.jalan sejauh 6km,berpeluh jugaklah walaupun nampak macam dekat je kan.tapi sebab bukit yang macam gunung tu,gagah jugaklah.but,enjoy that  moment with kboyd :)

malas nak citer,tengok gambar jelah pulak.













 lantak komeler nak tgk gambor ni cemane pon...kepala teleng-teleng pandai-pandai ekjas okeh.penat aku rotate,gambor jadi leper pulak..sudahnya,bior jeler..:)

selamat meneleng

4 comments:

kasih suci said...

hahaha..poning pale akak nk nengok gambar2 sume tuh...;p

T-T said...

mende free mmg best...
susah nk jumpe bende free skrg ni huhuu

Eyemeria said...

kakak kasih:hahahha...nasib baik gambar tu tak terbalik ke atas,kalo tak dgn laptop sekali akak kene terbalikkkan..hihihi

T-T:hihihi..memang suke bende free..tu yg suke gi kenduri kawen tu dapat makan free:)

♥ puteri bongsu ♥ said...

ehhhh our picture...nice darl