Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Tuesday, November 23, 2010

mak andam wannabe

hallu!!!satu minggu berjimba-jimba adalah sangat seronok.dengan makanan yang banyak dan sedap semasa hari raya aidiladha baru-baru ni sangat membuatkan kegembiraan meluap-luap sehingga nak senyum pun asyik tergigit pipi sebab pipi dah tembam sangat.berat juga sudah naik.mendadakkan?giler.dan ahad baru ini juga sangat menggembirakan sebab one of my yayang dah engage!!!gile sweet!baru beberapa bulan terus engage and next year dah nak kahwin.fuuh...terbaek!masih dalam keadaan disbelieve..rasa macam baru berjimba sama-sama,tengok-tengok dia dah tunang.hoho..and guess what??malu nak sebut....huhu..

kena jadi tukang mekap????is that what we call mak andam???cett,berangan kan...

malam tuh sangat sibuk sebab baru nak buat hantaran sume.lepas melantak maggi tiga bungkus bersama-sama,kami berdua pun memulakan kerja menggubah hantaran,tngtong jugak bila pukul 3 lebih still tak siap lagi.4 lebih baru yayang rai tido..huhu..padahal esok nak tunang tuh.memang mata macam panda lah..

esok,teus bergegas balik rumah port dickson dan kemas bilik bagai..my yayang rai mandi dan bersiap..ok,mari main mekap-mekap!!!!first time ai nak mekapkan orang tunang nih..adeh.entah apa jadi,redha jelah ya.

my first attempt.

me with my yayang rai yang sudah jadi cik tunang.me love ya!

yayang rai with her incik tunang,fit.sweet!!

selamat bertunang raihana mohd ghaus dan fitri ghani..wish u both happy ever after.kawen cepat dan happy selalu..love u!!!

psstt::sudah rasa mahu tukar frofession..mak andam after this?ahaks...

2 comments:

Buyoq said...

thanks aimi
hehe

Cik Birder said...

erk...oops..fit bace..adeh...