Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Friday, January 28, 2011

nih bukan sedetik nih,dah berdetik-detik

hallu peoples.

just came back from carey island.kepala sangat berpusing.i just feel like vomiting.sangat loya dan berpusing-pusing kepala.ini semua sebab terlebih focus on GPS and map of carey island sebab nak pusing the whole island.bayangkan lah dengan lalu jalan teruk,dengan masuk lubang apa semua.just lucky ada driver jabatan yang sangat hebat membawa kenderaan 4wd.kalau tak,memang nampaknya kena tidur di dalam ladang.memang terbaik kalau kena tidur dalam ladang sawit di tempat yang confirm orang tak jumpa.hoho..takut.still lagi berpusing dan loya tengok pokok kelapa sawit.enough for this week.kalau ada lagi pokok sawit depan mata sekarang,terus muntah tak payah tahan-tahan dah.

i had this one song yang keep playing in my mind dari bangun tidur sampailah pergi joging sampailah nak tidur,asyik terngiang-ngiang je.dan bila dengar lagu ni,dah tak boleh buat kerja apa-apa dah.punyalah kuat bahana lagu tuh pada diri aku.mencik.sebab akan asyik fikir ada tak orang nak nyanyi lagu tu untuk aku.ok,semua dah tau jawapannya.absolutely NOBODY.

eh,lagu apa?

ni ha..lagu SEDETIK LEBIH by Anuar Zain.suara bapak sedap.walaupun macam meleleh-leleh sikit,tapi sebab suara dia susah orang lain nak bawak,aku tetap suka.nah nah bagi korang dengar sikit.



sikit je kan dapat dengar?nak lebih-lebih pergi download kat 4shared.hikhikhik:)

psstt::anuar zain hensem kan?tapi,sayang..kenapa dia taknak kat ai

2 comments:

keryoki said...

knpa ramai sgt minat anuar zain ah??? haish!

Eyemeria said...

ahahaha..jeles la tuh..noyu pon suke ke?