Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Thursday, March 3, 2011

kerja GILA

yeah..i really mean it..me,hardly to say No and then i'll regret for what i've done or said..coz i know,i'm doing something crazy.kok ye pun excited sangat dengar KK,tak payahlah terus say yes kan...ceciter..a friend ask whether boleh temankan dia pergi panjat gunung coz dua orang kawan dia cancel,so dia cari orang untuk replace.dengar je ika jadi pergi nak teman,terus je aku cakap nak pergi jugak.dan sekarang menyesal.kalau nak setakat berjalan-jalan membeli-beli pastu blah aku tak kisah sangat.tapi pergi untuk memanjat gunung kinabalu tu,kau ingat nak panjat busut semut?kau ingat kau pernah naik bukit broga,kau rasa hebatlah nak panjat gunung kinabalu ye aimi?

relax jap..tarik nafas..

and what???lagi 17 hari je nak pergi??????pakai tangkap muat je nak pergi daki gunung nih kan?buat decision dalam masa 5 minit,memang terbaek.dan beli tiket menggunakan perkhidmatan kad kredit abah dalam masa lebih kurang 30 minit sebab kejap-kejap call abah memang juga terbaek.sangat mudah laluan nak pergi ke sana tapi bila sampai sana,adakah mudah laluan nak ke atas tuh?cakap confirm pergi macam nak pergi midvalley je.gila ok.agak-agak ada midvalley ke,ikea ke kat atas gunung tuh,aku akan cuba jugak panjat (tangan di dada,mata ke atas)

aimi,
kau panjat broga pun semput.siap berhenti banyak kali.kalau kau nak naik gunung kinabalu tuh,tak ke lebih dari semput?tak payah cakap broga.panjat tangga nak naik bilik postgrad pun dah mengah peluh-peluh basah ketiak,ada hati nak panjat gunung kinabalu.kalau preparation kau nak dekat setahun takpe jugak.at least,adalah juga stamina tu.tapi dalam masa 17 hari dengan makan banyak tak hengat,dengan joging setakat satu round tasik rasa macam dah hebat,baik tak payah.*macam hasutan setan je ni*


terpaksa buat jeritan announcement di sini.

was captured during family holiday to kota kinabalu masa still tinggal di lahad datu.


GUNUNG KINABALU!!!!!!!I'M COMING THIS 21ST MARCH!!!!!!!!!!!!*pengsan*

psstt::serius,tidak bersedia.sila doakan aku.

2 comments:

kasih suci said...

wah aimi nk p tawan gunung kinabalu?caya lah...akak dulu pon teringin nk daki g.kinabalu after tawan g.ledang...tapi until now x berkesempatan...walaupon serik akibat daki g.ledang yang mmg sesangatlah mencabar, tp keinginan tuk ke g.kinabalu still ada...cuma fulusnye tak mengizinkan...walaupepon, gudlak la ye...nnt jgn lupe citer pengalaman xpdc tersebut....

Eyemeria said...

hehhehe...ini secara mengejut je nak pergi.sangat tak bersedia..doakan aimi tau..camnelah kat gunung tuh..ish ish