Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Sunday, October 31, 2010

KEGUGURAN

hi hi hi...

beberapa hari tak godek-godek conteng-conteng blog nih..adoilah..serabai je rasa sampai nak update blog pon rasa serabai..ini semua KEGUGURAN punya pasal..eh tak tak tak..bukan keguguran baby,keguguran rambut..fening beta pikir cara nak kurangkan keguguran ni..berkepuk rambut dalam tangan.kalau sehelai rambut tuh seringgit,rasanya dah jutawan dah..see,boleh bajek tak banyak mana yang keguguran?

scary ok bila tengok rambut keguguran macam tuh?takkan sebab aku fikir banyak jadi macam tuh?ke hormon tak stabil?ke....adeh,dah mula macam-macam pertanyaan la nih...ok,positif-positif..agaknya sebab rambut lebat sangat maka nak nampak cun lagi supaya tak mengerbang semacam,jadi,rambut tuh gugur sendiri supaya potongan rambut terus jadi ok.*positif sangat lah kan*

ada cara tak nak bagi kurangkan gugur ni..tradisional ke,moden ke..tak kisahlah...

2 comments:

Cik Norfa said...

aku pun nak tahu jgk camne nak elakkan keguguran rambut. rasa rimas ler...tiap kali sikat je ade gugur..

Entry terbaru : Resign Letter for my boss!

Cik Birder said...

tulah pasal..masa mandi lagi tak boleh blah...segenggam rambut..tak berani nak lurut2 rambut takut gugur