Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Tuesday, December 7, 2010

she's hot!ada bran?

hye.

just coming back from midvalley.today got no plan since hari ini adalah public holiday,maka harus keluar untuk berjimba walaupun tiada apa yang mahu dibeli.bak kata my ayang nono,today is 'puasa duit' day.what ever,before tuh actually pergi tengok wayang sekejap dengan kak pah.kononnya mahu tengok rapunzel,but then full!full ok!malas nak tunggu yang time lewat punya.so,just tengok due date.erk...berapa kali lah abang kaunter tuh tanya betul ke umur 18 ke atas..aiseh man...bosan sedikit dengan cerita tu.rasa kalau aku jadi si Robert Downey tuh,dah lama dah aku tinggal si Zach tuh.annoying sangat.tapi,betul jugak,benda jahat yang kita buat,nanti tuhan balas jugak sama macam apa orang buat pada kita.jadi,jangan buat jahat pada orang.ok,u turn balik pergi ambil balik si Zach yang annoying tu sebab dah rasa bersalah.

after movie,pergi jalan dengan nono mencuci mata sambil berpuasa duit.hoh,sangat beriman ya hari ini.lain kali kena puasa macam ini lagi.then,terjumpa dengan my lecturer.oh my,she's so hot!!!!!!demm..adore dia sangat.idola fashion tuh..pakai celana ketat leopard print dengan boyfriend shirt,handbag pun leopard print,pakai black hat/leopard print hat,rantai dragon fly..

wow,memang aku admire sangat nih.hai prof,boleh saya jadi secret admire prof?tahap admire sampai rasa nak jadi stalker.scary tak?tunggu aku jadi lecturer nanti,sume pun tema burung.rantai burung,handbag burung,tshirt burung,seluar siap tampal gambar burung.nak sangat kan....kalau ada baju kurung gambar burung,dah lama aku beli pakai raya.mengucap terus opah aku.dan-dan tu halau aku keluar rumah dia..obses punya pasal.

Leopard Spots Fun Print Novelty tie cord flannel cotton pants for lounging, sleep, sports. Unisex relaxed fit, SmallFurry Animal Print Sequin Fedora Hat - Leopard W19S62FMedium Vinyl Leopard Print HandbagDonnkenny Print Camp Shirts, Leopard, Large Fashion Necklace - 14k Gold Electroplate Animal Print Pendant Necklace with Leopard Bead ada bran ke nak pakai satu sut macam ni?hambek,semua pun leopard print.jangan kau jadi harimau sudah.


ok cukup bebel,nak packing pulak.esok mahu jumpa teman wanita dan teman lelaki yang sedang bersarang sekarang.

p/s:pacik dah tak mesej.ahaha,maybe he's busy finding 'the one'.wish him luck:)

2 comments:

noyu aida said...

jupe prof norma ke akk?

Cik Birder said...

aah..ahahahhaha.kat mid