Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Tuesday, January 26, 2010

excited nak buat plastic surgery kat hidung bagi mancung

hehhe..disebabkan hidung ini kurang mancung dan kecik sket,saya aku nak buat plastic surgery..ala,bagi hidung mancung sikit..konon2 bole jadi macam hidung org arab,takpun hindustan..perasan nak jadi artis sekejap..










TIPOO,TIPOO....


lansung tak excited,takut je yang ada..bukan buat plastic surgery,tapi minor surgery kat hidung..doktor kata,takpe,kat luar hidung dia takkan perlakukan apa2,dalam hidung je...uhuk..supaya dapat bernafas dengan lebih baik..ini tiada kaitan dengan taik hidung yang banyak,ok......don't misunderstand..aku menjaga hidung dengan baik:p tak ada pape yang perlu takut,tapi 1st time nak rasa benda2 macam ini.selama ini,kalau boleh sangat menjauhi hospital.terutamanya kalau bahagian trauma dan kecemasan.sangat takut kalau ambulan baru sampai dan ada orang keluar dari ambulan tu.bunyi ambulan pun tak suka.mencik...tak suka tengok rancangan 999 ke apa yang kat tv3 tuh.


doakan diriku ini.....risau + buat2 biasa je




~doktor itu hensem+nama sedap+anak datuk~ (nampak sangat aku materialistik)

2 comments:

alialalala said...

nape ko ade polyp or ade nasal septum deviation?
mahu buat pembedahan ape?
rhinoplasty?
septoplasty?
gudluck

eyemeria said...

apekah semua itu?aku tak tau..nanti aku tanye doktor semua istilah itu...aku tgk kat ketas tu tulis sinusity..

tq lalallala