Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Sunday, January 31, 2010

Otak tingtong

Since buat surgery hidung,tak update blog pun..kepala masih pinar-pinar lagi,cam ade benda tertelan je kat tekak..terima kasih kepada yang telah melawat di hospital.bila abg fariz ngan yan datang,rasa mau ikut dorang balik dan ajak makan dekat kg baru...walaupun dua hari satu malam je,tapi first time woo..jangan diulang lagi..doktor tu suruh stay satu malam lagi,tapi cukuplah..walaupun makan free,katil free,ada misi layan,tapi environment tak sama.boleh tekan alat ape ntah,saja buat jakun,tekan byk kali,misi pun datang.bila takleh tido je,tekan lagi..macam kurang ajar dan tidak senonoh,tapi terpaksa buat.sangat sunyi sepi dan tiada hiburan.bateri handphone due2 kong,tak boleh blah.satu lagi pon nyawa2 ikan.gile berlagak bawak tiga handphone.


kesan bius yang buat tak sedar diri selama berapa jam pon tak tau tu telah membuat kepala ini ting tong dan dalam masa yang sama memberi effect kepada gigi,gusi,hidung,dan tekak,bibir.pening lagi tak hengat,sampai nak bluetooth gbr kat laptop,boleh letak hp kat tepi laptop..bajek macam ada infrared.siap carik mana tempat infared..wohoo..tahap gitu sekali.


ok,dah pening balik.kena makan ubat dan spray idung.nanti i post gbr dan excited nak cite pasal pegi joging di satu petang:) bye