Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Wednesday, January 27, 2010

My Valentine's Day!

Firstly,i didn't mean to show off my boyfriend..i really didn't mean to do that.but since he just call me and said,

Taylor: 'sayang,we should tell people that we are in love.'
Me: 'No need la,dear...'
Taylor: 'huuh...come on sayang..i hate all the gossips and papparazi,just tell them and it's settle'
Me: 'alright.....for ya' (malas nak tengok muka masam dia,tak hensem dah)

tengok boyfriend aku nih,masam2 lak dia..tapi,serius hensem...




Bunyi lagu ape lak nih...cess,i just dreaming..sungguh siot.....wish that the dream will come true..hahah..perasan...first time i watch him in twilight movie,he looks cute and adorable,but edward cullen is more attractive than him in that movie,i think..but since i watched new moon, taylor or jacob (i love this name than his real name) really attract me more and make me totally forgot edward.gila ke hape tough badan dia..lepas potong rambut panjang yang ala2 bob marley tuh,lagi hensem...melting dalam panggung wayang walaupun sejuk.dapat date pun jadilah..tapi if jadi boyfriend lagi best kot...teringat lak lagu nih..

'i know u want me...
u know i want ya,
i know u want me..
u know i want ya..'

hahhaha...aimi is dreaming again..tapi Warner Bros company nak bagi tiket free lak tengok movie nih..nuffnangers,jom try!!boleh tengok wayang sama2,ramai2..movie best pulak tu...so,here i share with you how my Valentine's day will be if i can date him..:)hahah,i'm sure it just for one day,never mind,i will ask for his phone no.

MORNING
nak ajak pergi zoo sebab aku suka haiwan dan pencinta nature.pergi pagi2 sebab taknak gaduh2 rebut2 dengan budak tadika.macam2 haiwan kitorang tengok,yang penting i must bring my beloved 500D,to capture the best moment dalam hidup.sebab nak tangkap gbr dengan serigala juge.

ihsan hot-screensaver.com

puas tangkap gambar,aku ajak gi gombak,saja wat jungle tracking sambil ajak dia bird-watching.boleh menikmati alam sekitar sambil mandi2 air terjun.best woo...yang ni,aku ajak member ramai2 supaya semua jeles aku dapat date dengan taylor,hahahhahha..




AFTERNOON
tibe time luch,lewat sikitlah dalam pukul 2,aku bawak dia makan kat hornbill restaurant kat bird park..fuuh,sambil lihat burung2 dan pokok,tenang je makan dengan dia.pilih meja hujung sikit,tak boleh blah.




lepas makan,jalan2 dekat bird park,sambil camwhoring dan snap2 gambar.penat jalan,makan aiskrim pakcik yang jual pakai motor tu..sweet kan?makan leleh2,dia tak kisah pun.lepas tu,pegi taman tasik perdana,borak2 sambil gelak2.oops,dia bagi cincin bunga...alahai,susah2 je.*blushing*


sweet kan,aku tgh gelak,dia gubah bunga2 jadi cincin dan pakaikan kat jari.

Then,dia ajak naik motorbike besar,pusing keliling Kuala Lumpur suro tunjuk KL waktu malam.ecewah,ala2 cerita twilight pulak.tengok lampu2 banyak2..tengok gelagat orang.sambil tu,aku promote kat dia pasal malaysia,suro dia cuti2 malaysia ajak aku. penat dahlah round kl,dia anta balik kolej naik motor besar.semua jeles...yes...

dahlah tu,cukuplah perjalanan dating yang tak bape romantik tapi aku suka.sweet dan simple.tak payah beli baju mahal.cukup pakai jeans ngan tshirt dan selendang.owh,jangan lupa tonton movie ini..jom wayang bersama bloggers dan nuffnang!:)



2 comments:

Noorul Ezyan said...

cehhhh...
dasyat punye berangan
hahahaha~

erm nak tgk cite tu...
isk2 byk sgt nak tgk cite ni..

eyemeria said...

jom yan..kite dah lame tak tgk wayang kan?????cam best je cite nih...:)