Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Tuesday, February 2, 2010

Apabila Perempuan Muslimah Berjogging

Salam..ecewah..dan2 bagi salam.kalau tak pakai terjah je.sehari sebelum gi wat pelastic surgery tu,pergi berjoging dulu.dengan harapan badan akan kempis sama dengan hidung.sebenarnya kak dina yang ajak.entah apa kena ngan dia,tetibe je.pelik tu...tak penah tengok dia pakai seluar.hahahha...memanjang pakai kain.macam jakun excited jugak tengok dia pakai seluar..fesyen baru kak dina.mari kita tengok...

owh,so shweet (takleh blah puji)

jadi,kami pun start berjoging menyusuri tasik um yang kotor tak hengat,penuh dengan lumut2 cantik dengan air menghijau.kak dina memang lain dari yang lain,salutelah..semua orang yang aku jumpa tengah berlari semua pakai macam ni,dengan pelbagai jenama 

gambar belah kiri ini saja nak show fesyen sesuai untuk berjoging.walaupun kasut murah,tetapi berguna.macam nak cabut tapak dah pakai.harus beli kasut lain pulak
wow..cayalah...pakai sandal pun boleh joging tau..lari makin laju tu,tinggal aku kat belakang..memang sangat tak boleh nak blah.lepas ni,aku nak try lari pakai high heels pulak.mungkin makin laju sebab cengkaman belakang yang kuat dan tak haus..semua harus cuba ini di rumah

gembira je kan kami berjoging?lansung tak letih..sebab tu kena tiru kak dina.rasa sangat sihat!ye,mari berjoging!
Mari kita tengok apa kesudahannya hari esok...hahhahahha
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
?
Sangat derita i tell u...lepas operate,idung darah,kena letak ais..misi tak bagi minum,bibir pecah.makcik misi jahat,misi psiko..letak air satu jag kat depan tapi tak bagi minum,menci misi

oh,makanan hospital sangat lazat...sedap sebab free
 
kan??sup tu menyelerakan,kan?

aku sudah mampu tersenyum:)

2 comments:

tifa said...

la..awat tu ?? citer sikit ? siannya

eyemeria said...

aritu pembedahan kecik sinus..kat hidung..tapi skarang sudah ok:)