Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Friday, February 19, 2010

doktor mesin di giant


actually,aku sangat jakun dengan mesin ini ok..tapi tak berani nak cuba sebab aku takut nanti terkeluar lah suara2 sumbang yang aku tak suka 'anda berat'..mesti aku menyumpah kalau mesin tu cakap macam tu ngan penuh orang2 lain duk belakang aku nak tengok bape berat aku..aku tgk tade sorang pun nak pakai mesin tu..ala,mesti dorang pon cam aku gak..tak berani dengar suara2 sumbang mesin timbang berat..mesin nih best sebab banyak benda boleh check..takjub gila tengok..takyah pegi klinik..then bayar rm 2 je..hoho,murah tuh.tayah cari duit syiling,duit kertas pun boleh pakai..tapi kalo korang masukkan duit monopoli kompem lah tak masukkan..

kat sini,aku nak sarankan korang cubalah pakai mesin ni..bila rasa ok dan tak keluar suara tu,aku lak nak cuba..hahahhahahahhahah(gelak jahat)..

psst::bantal akemi yang aku show tuh best gila dowh..tak percaya??hoho. 2ari aku pakai,2 ari lah aku tak mimpi buruk dan bangun pukul 10,11 eh..kantoi aku..

2 comments:

tifa said...

Kat giant mana ni?

eyemeria said...

hehe..batu caves..tp,kat giant kampar pon ade tau..rasenye giant banyak kot ade bende nih..trylah..hehe..nak tau gak result