Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Tuesday, February 9, 2010

jelingan mata menusuk kalbu


tiba2 aku suka sharifah aini..apa kejadah..tapi,lirik dia i like..(suggested by noorul ezyan and ismeail)

since aku buat kajian pasal helang,aku jadi obses dengan raptor.sampai dengar lagu pun nak lagu helang.tak boleh blah.walaupun nampak ganas,tapi aku rasa helang nih cute.jap,aku tunjuk jelingan mata dia masa pandang aku waktu aku nak tangkap gambar dia.dia rasa dia hot.sebab masa nak amek gambar dia,dia tenung aku pastu dia paling muka dia.bajek.
my boyfie named BSK

kat bawah nih saja letak lirik sekali.mesti korang nak nyanyi bersama2 kak pah.bangga kak pah kalau dia tahu aku suka lagu dia nih.pewiit..

Terbang Helang

Artist: Sharifah Aini
Di angkasa nan luas
Terbang sang helang bebas
Menebarkan sayapnya
Sungguh megah lagaknya
Helang mendabik dada
Membelahi angkasa
Dengan gaya perwira

Bila saja engkau menghampiri
Burung lain terbang lari
Kau merasakan dirimu gagah
Hak yang lain tak kau endah
Mengganas kau di angkasa
Dengan gaya perwira

Terbanglah engkau tinggi
Sampai ke mana lagi
Ingin engkau jelajahi
Sehingga kau terlupa
Yang tinggi jatuh jua
Bila tiba ketika
Kau ke tanah akhirnya

Usah kau lupa diri
Bahawa langit itu tinggi
Nanti lemas sendiri
Nanti lemas sendiri

2 comments:

Aidi-Safuan said...

amboih...besh ke helang? cam ganaz je. karang dia makan anda karang. tak takot? :p

eyemeria said...

best..lagi best kalau dapat tangkap..sy akan cube tangkap,mau ikut?