Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Wednesday, February 17, 2010

bagaimana mencari jodoh dengan bantal akemi

hakhak..baru putus cinta,sudah bercakap2 pasal jodoh?sejak bila pulak cik aimi macam nih..henti-hentikanlah aimi oi..hari-hari mendatang ini rase semakin baik..i like!so,rasanya boleh nak wish happy chinese new year lagi kan??happy chinese new year!!!auuum...(background sound)..dah bape hari tak hapdet blog ini..balik kampung,jalur lebar tak ade.sempit sangat laluan nak masuk..well,nak wish my SEPUPU,fadzli for his wedding recently..moga berbahagia dan jangan sombong2..especially his wife..oops..memang tak sayang mulut ok..stop it,stop it..oh,and happy engaged to my best friend,ain for her engagement..really happy that i can't say anything..hati bunga2 to see you sangat happy..:)

ini ada satu cerita pasal jodoh..ibu belikan aku satu buku ini tau..how sweet..surprise je bagi..ahhaha
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

apa mimpi ibu beli pun,aku tadak tau..ibu kata baca untuk pilih jodoh yang baik..hohoho....ibu,macam mana ibu boleh fikir ini pulak..cuba bagi buku chicken soup ke..novel cecilia ahern ke,novel sophie kinsella ke,takpun,buku pasal burung..anyway,tq so much ibu!!!aimi akan cari jodoh yang baik!!!!!!(sangat tak boleh blah..huhu)

nanti bila aku dah habis baca,aku akan reveal apa isi2 dia supaya kita dapat kongsi sama2,then dapat share jodoh yang baik sama2..ahaks,salah cakap..patutnya share tips cari jodoh yang baik sama2..*blush*

apa kena mengena dengan bantal akemi pulak?before CNY aritu,aku telah membeli bantal MAHAL..ecewah..padahal 50% diskaun..malam ni aku akan rasa tidur nyenyak dengan bantal tu,jangan jeles..korang tau sebab apa?ehehe..jap2,aku nak tunjuk...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


saja nak enlarge kan gambar bagi korang nampak sikit khasiat2 bantal ni..siap engineer yang reka tau..baik korang pegi beli..bagus ni..aku nak cuba dulu,nanti aku bagi tau result....:)

psst:dengan bantal ni,boleh mimpi jodoh..ahaks,gatal

4 comments:

enyheartsdiamond said...

join mygroup :)

eyemeria said...

heheh...aite

alialalala said...

wewitt
nanti reveal
x pun nak pnjam buku tu
pas exam pass leh cr jodoh
huhu

eyemeria said...

orait2...nanti aku tampal kad library kat belakang buku tu..senang ko nak pinjam nanti..best woo buku ni..ko rase mcm nak kawen ngan ustaz jer..hehe