Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Sunday, February 28, 2010

It's my BIRTHDAY!!!

hoho..semalam = 26 feb 2010..it's my birthday!!!!woohoo..!!!!!thank you pada semua yang telah wish pada i..toche toche!!!cik luvly zara juge mengwish i..huhu,terharu..got 2 presents from my beloved rumate and my friend..thank you!!taun ini dapat byk wish..sangat happy sampai buat my heart sing lalalalala...hahah...malam sebelum tu makan2 bersama khalid,azlin dengan shima..kadet2 juga nyanyikan lagu untuk i dua kali..terhibur!padanlah korang kadet..nama pon kadet..tapi korang suka nyanyi kan?
haha..secara sengaja menutup umur yang muda:)
lovely..sangat suka..tq yan:)
second present..cute
semalam sambut di taman botani putrajaya..without any information pasal taman tu,kitorang tibai je..hoho.siap karaoke sampai dua kali...three couples and only me da lone ranger..tapelah..seronok tengok kawan2 sangat shweet dengan bf masing2..malas nak cerita panjang2..nanti korang muak..jom kita buka album lak.
 

gambar atas tuh,dua kapel tengah posing..sepasang lagi tak sampai..huhu,i yang alone ni juga kena tangkap gambaq depa

gambar kiri:kboyd and me!!



       aksi menggedik kami bertiga
(dayana,eyeme,kboyd)..heheh...--------->






sesat kat taman ok..puaslah cari map dalam brochure tuh..hampeh...
menggedik lagi dekat trem..padahal trem cuti arituh,tak jalan pun
banyak kan makanan yang kitorang bawa??marvellous!sampai buncit!
itu kek yang sedap!

adegan memotong kek oleh dua orang birthday gurl..tapi berbeza sebab die berpasang dan sy single..hehe
okeh..sume 3 pasang ada..rancak tengah makan..makanan berlambak tapi sume simpan tepi,kononnya sume makan sikit je
ok..saja nak mencapab jugak dengan mencium bunga itu..muka bunga tu tak ikhlas je kan?cis!
aktiviti berbasikal..dayana ngan bf nya pegi tengok biawak tepi tasik
ololo...shweet je kan naik basikal sama2 macam nih..alahai..
dorang ni kalau bab posing suka je..macam posing untuk cover majalah remaja pulak

ohoho..sangat penat satu hari..lepas berbasikal,pegi bantai karaoke lagi..sakit tekak..lantak korang la tengok gambar2 nih semua..nak promote ni..pegilah taman botani putrajaya..best woo..boleh beriadah..jalan2 ngan pakwe makwe ke..ecewah..

psst:abah,nak kasut nike tau untuk adiah birthday tahun ini..hehhehehehhe....wish taun ini mau lebih positif,siapkan master ku,menjadi seorang gadis yang baik,cantik,dan sexy..WTF..

4 comments:

sniffa93_aznil4eva said...

best nek basikal kat tmn botani tuh:)
slamat hari tua:D
moge slalu epi keyh

Amalina Omar said...

hehe.. hepi besday to u..=)

medea dayana said...

more pitchah!!

eyemeria said...

hahhaha.....yup!!tq all...i'll upload more pitcha!