Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Monday, February 22, 2010

DON'T DO THIS AT CLASS

ok fine..to incik hj munir,please do apologize me..really, i can't stand anymore..
ok, dari gambar ni pun korang dah tau apa aku rasa kan??nih kira dalam separuh sedar lagi..kalau tahap borobudur dah,memang dah jadi lukisan abstrak dah..

hahha...seriously,dengan voice ala2 romantik gitu with da surrounding yang sangat sunyi dan sepi..with just about 10-11 students in a room that can fit to 30+ students,memang aku rasa macam citpoodah sikit..dah due biji gula2 aku telan and air kosong abis sebotol,tetap aku kalah..setan yang jahat telah menari2 atas kelopak mata aku..yan yang macam mengantuk sangat steady dengan muka yang segar,i wonder..orang sebelah aku pon mata dah macam lampu neon yang dah nak rosak..asik liplap je.

but incik,saya cuba bertahan..betulkan?tiap kali incik nak datang ke arah meja saya,saya terus tersenyum kat incik dan angguk2 tanda paham even though saya sangatlah tidak paham apa yang incik cuba gelakkan..incik ini sangat misteri..saya taknak orang kata incik syok sendiri,jadi saya cuba gelak juga walaupun tersipu2 sahaja..pemalu kan saya nih?saya akan tundukkan kepala bila memandang incik kerana saya sangat pemalu walaupun hakikatnya aku pejam mata,tahan mengantuk.

saya akan cuba berusaha lagi menjadi pelajar incik yang baik..i see you next class,incik..:)

psst:kantoi,dang!

2 comments:

q-nizam said...

sangat lawak... encik2..

eyemeria said...

incik itu lagi lawak ok...hahha