Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Thursday, July 1, 2010

ada ke simbol ni??tengok banyak kali macam lucah..rasa macam nak padam satu

banyak kali aku jalan lalu lintas di jalan-jalan pulau carey ni...aku tak adalah perasan sangat simbol-simbol lalulintas ni..sebab dulu belajar untuk ambik lesen je..tapi tak adalah aku bodo sangat sampai tak kenal lansung simbol-simbol di jalanraya..tapi bila ada satu simbol ni,aku terus nak recall balik apa yang aku baca tiga malam berturut-turut dulu untuk ambik test komputer..

ish..ada ye simbol ini...buat aku confuse pulak..aku tanya driver jabatan,boleh pulak dia buat lawak-lawak B.adoilah..malu pulak aku tengok benda alah ni..mula-mula aku sedar adanya simbol ini,terus je mulut aku cakap 'cutenye simbol ni'..memang takde insuran mulut..sesedap rasa je..after that,aku tengok lagi sekali, 'eh,benda alah apa pulak ni..kenapa tak satu bonggol je..kenapa kena dua'...then,aku tengok lagi..mata memang asyik pandang je sebenarnya..'ish...rasa macam nak padam je bonggol sebelah tu..cukuplah sebelah je..sebuk nak letak dua'..

macam-macam keluar kat fikiran korang kan bila tengok simbol ni..ala,mengaku je...ececececehhhhhhhhh

psstt::next trip aku pergi,nak pergi padam bonngol sebelah tuh..ok ke tak???

3 comments:

Nur Su'aidah said...

boleh2!! padam lah~ hahaha :D

Cik Birder said...

hahha....saje nak jadi keji

Abu Ubaidah said...

haha sis satu para~
nice one!