Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Friday, July 9, 2010

merajuk dengan kfc..u buat ai kecewa,tamo kawan dengan kfc lagik

aku sekarang berlintas lansung dari telok panglima garang..puas aku cari,di mana garangnya tapi entah,tak jumpa pulak..tak garang lansung sebab tak ada mcD.paling garang pon ada kfc je,tuh sebab ayam hot and spicy ada balik,sebab nak nampak garang.

disebabkan akan makan sorang-sorang dan sepi..jadi,pergi membeli makanan dahulu awal-awal..supaya tak payah rushing-rushing nak mandi.disebabkan kfc je yang paling dekat dan paling meyakinkan kesedapan nya,jadi dengan redhanya makan kfc untuk ke berapa kali dah dalam bulan ni.aku pun kononnya nak jadi vegetarian sebab baca majalah rapi ada cakap malam-malam makan sayur je,terus order garden salad dengan pantas dan bangga sebab orang lain semua makan ayam.jadi,sebagai tambahan,aku pun orderlah bun dengan whipped potato kecik bagi tak lapa sangat..berkhasiatkah macam tuh??

balik bilik,siap mandi,dan mahu makan...ok,terus down bila salad tuh dah berbau dan rupanya bun tu budak tu tak letak!!!!!!!!!!!!!siot..rasa macam nak maki,tapi tahan sebab tengah control nafsu amarah.budus betul..membazir duit je...jadi dengan rasminya,aku tanak kawan dengan kolonel kfc dah sampai dia ambik hati aku dengan resipi baru..tamo tamo,shuh..shuh...aku majuk

psstt::jerawat atas hidung sangat obvious..malu gile pergi kaunter kfc,abang tuh tengok semacam je..huhu..patutlah dia tak masukkan bun dan bagi salad busuk..bodo

2 comments:

ERSHAD said...

lain kali check la dulu pesanan tu cukup ke x...

Cik Birder said...

huuhuhu...nak cepat..ramai org mase tuh