Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Friday, July 2, 2010

please..jangan bagi ai kecewa

short update!!!!!!!!!!!!!

oh please, BRAZIL...make me proud..jangan bagi ai kecewa tau..main elok-elok...please please,kalau tak ai tak de semangat esok hari..macam mana ai nak menari samba dengan lagu waka waka kalau u all tak menang..macam mana ai nak nyanyi lagu brazil...macam mana ai nak hadapi boyfren ai si kaka tuh dengan senyuman  if kalah??mesti dia kecewa..ai tak sanggup tengok muka dia sedih..

melo,kenapa kau pergi sepak si mamat netherland tuh??kan dah kena kad merah..ish,kau nih memanglah buat ai geram..eeiiiiiiiii....tolonglah gol gol gol.....

psstt::jangan gaduh2 main ye kaka...fabiano..tolonglah tambah gol juger..robinho,keep it up!

3 comments:

cik panadol said...

diorg perform tak ok la mlm ni...harapan dah hancur..........

Zulkifli... said...

kehkehkehe..babai brasilliak..hahahaha

Cik Birder said...

keciwa!!!!!!!!!!!!!hukhuk