Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Friday, March 19, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

17th APRIL 2010
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ok,pe kejadahnya tarikh ini..sampai aku nak bold,siap kaler merah..kiranya memang sangat important tuh..ok,let me story to you what 's going on that date..there will be Gatsby Deodorant Street Fair!!!!!!!!!!and if i translate it into malay,it will be Pesta Jalanan Pewangi Ketiak Gatsby!!!!!!!!pesta tuh,tak boleh blah..

So,nak ajak ramai-ramai pergi street fair ni dan kat bawah ni aku sertakan sekali detail-detail yang korang perlukan bila korang nak pergi.kang korang sesat pulak,dah siap pakai deodorant gatsby,excited nak pegi,tersesat pulak pegi pesta buih mana-mana.


Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.


tengok,aku siap bagi map takut korang sesat.baik kan aku?kalau korang rasa nak save minyak dan rasa nak ada driver,naik monorel je.dari kl sentral or mana2 stesen monorel,korang berenti lah kat imbi.keluar tren,jalan nak pegi times square.kat bawah tu confirm mesti ramai orang,siap ada banner gatsby banyak2,jadi korang terus pegi situ ok.

Kenapa excited nak pegi street fair ni?
- ada cabutan bertuah..hoho,mana tau boleh dapat macam-macam barang gatsby,boleh bagi kat sedara mara,bapak,abang,sepupu sepapat,kawan-kawan,boyfren-boyfren,takpon pakai jelah sendiri.
- ada macam-macam gadget yang best worth up to rm15000!tak cool ke?
- banyak gila permainan-permainan ala-ala kat fun fair tuh.tak kisahlah korang gemuk ke,kurus ke,besor ke,tinggi ke,pendek ke,semua boleh main.sape nak sumo wrestling ngan aku??haha

best kan?jom lah..untung-untung korang boleh jumpa aku..eh,apa kena mengena pulak eh??

kalau korang nak explore lagi,nah,amik nih..
tekan je kat link tuh..korang akan nampak nih..sangat ceria sampai korang rasa nak main semua benda..:)

have fun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

psstt:jom share dengan orang lain jugak pasal street fair nih..boleh pegi ramai2 naik monorel sama-sama..cool kan?

2 comments:

Encik Mimpi said...

camane wt tulisan petak2 nii

Cik Birder said...

tulisan petak2 yang mana?