Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Monday, March 22, 2010

rasa nak mencarut

@#$%^&**&^%$#@#$%^&*&^%$#@#$%^&*&^%$#@@#$%^&*&^%$#@#$%%!

ok.seriously aku pun tak paham apa yang aku carutkan kat atas tuh...tapi memang rasa nak mencarut gaklah..cuma hati ini lebih sabar bila ibu abah ada and comfortkan aku..

bodoh betullah pencuri handphone aku nih...bape kali aku sebut b*b* pun aku tak tau,tanpa sedar,bila sedar baru rasa macam aku lak yang bodoh..bukannya dapat balik pun handphone kena curik tu kalau mencarut..ciss,bedebah betulla...dahlah dua2 handphone kena rembat..bulan nih pulak memang pokai..hadoilah..sampai rasa macam biar takde handphone..tapi susah lah pulak..takdelah nak rasa orang silap2 miskol ke,nak main berkenalan ke..susah lak kalau ibu abah adikberadik nak kol..hadoi hadoi..mentang-mentang aku pakai baju kebaya aritu,pastu takde poket kat baju tuh,terpaksa masuk handphone kat poket beg supaya senang nak amik,sedap2 je pencurik tu seluk poket beg aku..mesti dah biasa buat..tape2,nanti tuhan balas baru tau..kan dah kata berdosa curik barang orang.

tiba-tiba,rasa benci kat orang negro..nape aku rasa macam diorang yang amik..sebab ada 2 orang negro tu asyik pandang aku dan gelak2 je masa aku tengah kalut cari handphone..memanglah nak nangis,nasib baik abah kata jom pegi makan dulu,terus tak jadi nangis..(apa kena mengena aku pun tak tau)..kalau yepun nak curi,kenapa tak curik je kat kedah handphone?lagi berlambak.macam2 handphone ada..nape nak handphone aku jugak?tak dapat nak upload semua gambar yang baru amek dengan handphone..cis cis cis.....

nak nombor semua orang balik.....pada kawan2,boleh drop korangnya no hp kat sini...huhu.....redha~

psstt:ada tak sesiapa yang nak bagi aku happy?bolehlah belikan satu handphone baru untuk aku...kalaulah ada orang itu,mesti aku akan tersenyum sentiasa..tengok:)

2 comments:

Encik Mimpi said...

hehe..bg hanphone leh ke hilang marah tuu haaaha

Cik Birder said...

hehhehe...cubelah....