Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Monday, March 8, 2010

my baby dooodolls

lucky sebenarnya bila birthday dekat2..senang nak celebrate ramai2..tayah banyak kali.my birthday,then birthday amar,birthday abah,then birthday amer in february and march..semua dekat2.ibu dan adi punya birthday yang hujung sikit,nak akhir2 tahun..tu celebrate lainlah kan..actually,tak tau nak belikan hadiap apa untuk amar dan amir since duit untuk bulan ni memang dah tanda merah siap ada tulis 'awas,jangan guna lagi'.sampai macam tu sekali duit nak abis.mana nak cekau duit pun aku tak tau..banker besor macam dah tanak bagi je..muka lain macam jer..jadi aku fikir mungkin aku perlu buat sikit pelaburan.yelah,risiko sikit lah kan.awal2,memang teruk tapi hasilnya kita tengok nanti.hehhe...jadi inilah pelaburannya-->

cuba korang teka,apakah ini???siapa betul,aku bagi kotak benda ni..kotak jelah ye..siapa dah menjawab,sila semak jawapan anda di muka surat bawah sekali ye.

aku harap banker besor akan tertarik dan terpikat dengan pelaburan yang aku buat nih..heheh,ye,tak sia2 dia sangat suka.hehe..tapi apakah hasilnya??itu belum pasti lagi..tiada jawapan lagi..yang penting,dia happy:)sebab bila happy,hati pun senang,kerja pun mudah..betul tak??apa-apa pun, i lap u very much much!!nanti if ada gaji dan sudah menjadi orang berada,akan ku belikan satu set besor untuk incik pozi:)

got something from my younger brother,amar..baby doodolls..lovely and cute..perkataan yang ditulis lagi tak tahan dan tak boleh blah...rasa macam diri ini sangat comel dan cutey..nak tengok?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
.
.
.
.

comelkan??nak tau apa benda ini?name nya CUPIDO,for piscesian..it can make 2 people fall in love with a single beat of its red heart..comelkan?fluffy dan red heart tuh,i like!dat's why die jadi cupid:)mesti adik aku rasa aku nih macam baby kan?kau jgn perasan aimi,dah besor

dear amar,
walaupun kakyong kadang2 selalu gaduh dengan kau,kakyong selalu tumpang motor kau,kakyong selalu paw makanan kau,kak yong selalu paw duit kau jugak,kakyong selalu merengek2 kat kau,kakyong selalu ejek2 kau gemuk (padahal aku pon gemuk),kak yong rasa sakit hati dengar suara kau kat telefon sebab kau suka cakap tahpehape,kakyong rasa geram bila kau gelak macam setan kat kakyong,kak yong selalu lawan mulut dengan kau,kakyong selalu kata tak suka kau...

tapi...

kakyong tetap sayang kau!!thank you adek..birthday present kau nanti kakyong beli yer..ongkos tiada..hehehe

psstt:jawapannya=bola golf..hehhe...jadilah kan,nak beli set,memang botaklah aku jual rambut..sedang tunggu kasut nike,harap banker besor boleh belikan..:)

*banker besor=bapak saye,incik pozi tersayang:)


4 comments:

-ilyannur- said...

sy pun slalu sambut bday ramai2. sekaligus semua adik beradik haha.. sangat best dpt potong kek ramai2 :)

eyemeria said...

betul2...best kan?rase meriah..tuka2 hadiah:)

Kancilbiru said...

comelnya hadiah...

Sertai Contest Aku & Kancilbiru!

i'm shin... i'm inesen said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa comelnya BABY tu... nak nak.. nak sepuloh!!!