Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Wednesday, June 2, 2010

First Makeover!!!!!!!!!

aku ada adik yang sangat baik sebab dia bagi voucher makeover make up Laura Mercier..ececeh..bila bagi something baru nak sayang adik kan??eh tak tak..sayang adik selalu!actually adik macam sedih sebab sebenarnya dia nak tengok awek dia yang dimekapkan jadi cantik,bukan kakak dia ni yang bila orang mekap pun,sama je..haha..tapi sebab tak nak bazir voucher apatah lagi jenama yang mantop gitu,jadi dia bagi kat aku..hahahhaha..masyuk

kelmarin aku pergi dimekapkan..kononnya excited lah kan..tapi tiba-tiba hujan lebat yang amat,terpaksa pergi lambat..hoho,last-last aku suruh buat ala kadar jelah..sebab aku pun dah siap-siap pakai foundation sume..kalau remove,berminyak-minyak muka pulak...takpe-takpe..saja nak try kan...aku pun takdelah suka bermekap tebal-tebal..mekap pun kalau keluar dengan kawan-kawan i yang semua vogue..kalau pergi fieldwork lagilah jangan harap nak mekap..cair secair-cairnya..buruk je tengok meleleh-leleh mascara..haha..so,sempat snap beberapa gambar yang dipilih untuk upload..hahaha..



macam ikan buntal je aku tengok

dengan tukang mekap..she's so kind
aku rasa macam makcik je bila mekap macam nih punye tebal sedikit..seriously..yek
adik aku yang baik itu
tau apakah motif tersirat??sila lihat jersi itu..pasukan apakah?

aku dah tengok beberapa review dari blog-blog orang lain pasal kosmetik Laura Mercier ni..basically,most people suka cuma cost dia a bit expensive sikit..for example,die punya primer base oil free,orang cakap sangat best cuma mahal sikitlah.tapi,kalau ko nak lawa gilos,apa salahnya berbelanja sedikit..tapi kalau ko banyak duitlah...kalau kopak macam aku,sila dapatkan voucher free make over sahaja ye..

ini aku suka suki upload..sebab ini aku mekap sendirik..haha..

psstt::ada ke kawan cik kata muka aku macam raja ema..cis..bedebah!

4 comments:

medea dayana said...

cantek laaa....

alialalala said...

cantek r aimi
cantik2
cun neh
leh kawen da neh

gooseberries said...

wee~~` beshnye..cun la.. :))

Cik Birder said...

bukan mcm makcik ke???