Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Monday, June 14, 2010

membahagiakan diri dengan makan free

sempena musim mengawan kahwin ini..lebuhraya pun jam,mana-mana jalan pun jam..lepas tu,boleh tengok kat mana-mana jalan penuhlah dengan papan tanda orang kahwin,siap banner,siap bunga manggar semua sampai berderet-deret penuh.seronok jugak menengok gelagat orang di jalan,mencari-cari rumah pengantin..sesat-sesat pegang kad,tanya orang kampung tepi jalan,tengok kad jemputan balik,start enjin,patah balik sebab salah jalan..adoilah..

 oh,aku dengan muka tak malu pun nak menyibuk jugak pergi kenduri kahwin even tak kenal lansung entah sape-sape yang kahwin kan...selamba aje redah..walaupun ada undangan ke kenduri kawan,tapi tak dapat pulak aku pergi.jadi,aku pergi kenduri kahwin orang lain sebab tiba-tiba rasa mahu balik rumah uncle fuad..membawa diri untuk menggembirakan diri..secara tak lansung,pergi makan free..and yes,,bila balik rumah uncle,i really had great time!always macam tuh..sangat sayangkan family ini.

mari kita cekidaut gambar-gambar yang ditangkap dengan pelbagai jenis tangan orang menggunakan kamera canggih aku..ahaks

suasana di hari raya kahwin

nono sorang je yang makan..sebab tu pipi dia gumuk..ok tipu,kitorang share sebenarnye,diet..lagi tipoo..haha..

aku makan sikit sambil bersopan santun takut jatuh nasi merata..kantoi..haha

that is uncle fooart!

adik coki coki,nono and me

abg farid wit rai..ok,uncle sangat happy dapat tangkap gambar ini..berjaya..

tengah-tengah adalah ibu pengantin...perhatian,tiada gambar pengantin pun diambil.hanya gambar kami-kami je..pengantin dah ade photographer.kami keji

ala-ala model calvin klein

like dis pic so much!!!!!!!

gila gatal buat jari macam itu..

suka tengok gambar ini..sportinglah aunty!

abaikan yang tengah.sila beri perbezaan bagi kanan dan kiri

aunty sayang..sweet

second kenduri on sunday.kawan nono kawen,aku menyibuk je sebab nak makan free

muka gembira sebab perut bahagia

SAYANG MEREKA SEMUA..
pening pun hilang bila balik ke senawang..tapi pity on abg farid,demam pula..rai pulak balik awal,kalau tak,mesti lagi best dapat hang out karaoke again..it's ok..next time aite!!jom melaka!!!


3 comments:

zaza said...

eh yg kanan dan kiri tu twins ker?

princeduyong said...

paling best kalau makan free...

Cik Birder said...

zaza:aah..same kan??

prince duyong:yer..makanan tak best pon jadi sedap