Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Sunday, June 27, 2010

Tag from kakak KASIH sayang

tag ni dapat dari kakak kasih suci..punyalah berkurun lamanya simpan..barulah nak buat..maaf ye kak kasih..lembap bebenor nak jawab tag..heheh



1. Thank and link the person that tagged you 
toche toche,thank you,terima kasih kakak kasih suci sebab tag aimi:)lap u lebih lebih!


2. Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic
alamak..ramai lah pulak nak kena tag..huhu...berpeluh sekejap mencari orang yang nak di tag..ehhehehe

-cik luvly didot
-cik luvly kboyd
-cik luvly safiyya
-cik luvly merah jamboo
-cik luvly annazanariah
-cik luvly farha
-puan luvly cekgu isza
-cik luvly nani
-cik luvly zaza
-tuan azrul
- cik luvly az
- cik luvly noyu

ala...kira cukuplah eh...pejam mata kira 15 jelah walaupun tak cukup eh...hahahha

3. Contact that blogs and let them know they've been tagged
lepas ni,terus berblogwalking ke blog-blog tersebut untuk announcement..haha


4. State 7 things bout yourself
- bird lover!nature lover:)
- clumsy dan cepat panik..huhu,malu malu
- suka minum green tea,yang pahit-pahit lagi syok
- kalau aku bosan,aku akan melukis apa je yang terlintas kat kepala
- berat badan naik mendadak sejak 2 bulan lepas..damn!
- sangat pentingkan kawan-kawan
-pantang jumpa kamera..bukan nak tangkap gambar orang,tapi nak orang tangkap gambar aku..ahaks


yeay!!!!dah siap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

zaza said...

alamak kena tag pula.. hehehe..
ok2.. mlm ni cuba utk jwb tag kamu..
btw, thanks ea,.. ;)

Cik Birder said...

welkam!!!!!:)