Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Wednesday, June 16, 2010

power rangers menyerang muka buku

HAIIYAAAAKKKKKKKKKK!!!!!!!

ni kungfu ke apa entah..suka hati..yang penting,geng power rangers dah mengganas nak melawan raksasa yang jahat dan suka ganggu kehidupan orang.
kepada sesiapa yang mempunyai facebook aku,pasti dapat melihat transformation yang sangat best ini..sejak mendapat kuasa power,kami berenam bertukar dengan misi menentang anasir anasir jahat muka bumi ini.lihatlah kami!anggota VaXxster bertukar menjadi power rangers!!gogo power rangers!!

BERTUKAR!

inilah power rangers tersebut yang berjuang untuk menghapuskan segala raksasa yang jahat di muka bumi ini.

disini memperkenalkan gurl power rangers yang comel di dalam tetapi power di luar.mari berkenalan dengan ketua kami..power ranger hitam aka shimama.orangnya masih single tetapi sukar didekati..mafia nih,datuk-datuk dan golongan kaya are welcomed untuk mengorat..hahha

sebelum transformation..manja je..ahaks
 BERTUKAR!

ganas bukan???

memperkenalkan orang kanan pertama..power ranger hijau aka fanana astakona.merangkap setiausaha jugaklah...power die melibatkan mulut..sekali berkata-kata,semua orang akan kalah..dia juga sangat comel..buat hati ..... bikin tertawan,tetapi mana layan..oh,alang-alang promote jugaklah..for those yang rasa diri tu orang putih,you guys are welcomed to flirt her..ahaks..jgn mare

sebelum transformation..sedang mencari sunglasses power untuk dipakai masa transform nanti

BERTUKAR!!

ini dia!!!sedikit buncit..cover cover...hahahha..fanana jangan mare~

orang kiri pula akan diperkenalkan...orangnya cantik dan keibuan..tapi bila nak menentang anasir jahat,die yang terhebat...ya,tangan yang menggoncang dunia..ecewah..memperkenalkan power ranger merah aka ain!!

sopan santun dan lembut je kan???tapi jgn main2....power nih...

BERTUKAR!!!

tengok...ganas betul...takut takut..jangan main2..

kini memperkenalkan pula power ranger kuning aka yan yang anggun lagi jelita..di luar,memang nampak garang dan lasak...mari kita lihat apa ada di dalam..

oh.lihat..pasti semua tertawan.....raksasa juga akan terpikat dengan kejelitaan ini..terus memudahkan lagi kerja kami menentang penjahat dunia!!

BERTUKAR!!!

wow!!!cayalah....sangat hebat!!

wah..sudah empat power gurl telah diperkenalkan...mari aku kenalkan kepada power ranger pink aka dedey..tapi aku lebih suka panggil didot..macam lebih comel je kan..keistimewaan power ranger pink terletak pada kecomelannya..powernya menggunakan segala cili-cili api di dunia melawan musuh sangatlah hebat..raksasa pasti mati.mari berkenalan~


kerja sambilan selain menjadi power ranger=model

BERTUKAR!!!


so dedey!!!!!:)cute kan power ranger ini

yang terakhir..pastinya ingin memperkenalkan diri sendiri..hehe..disebabkan aku paling muda dan paling chubby dan cute,aku lah power ranger biru!!!!haiiyaaakkkkkk!!!!!!perkataan cute itu boleh diabaikan...nak kenal dengan aku?mari..

kan aku dah cakap..chubb chubb..macam manelah topi power ranger boleh muat dengan pipi aku

BERTUKAR!!!!

tengok!!yes,muat!!ade beran nak lawan ngan aku??mai mai....

selesai sudah pengenalan kepada tampuk power rangers yang baru...jadi,jangan segan silu mintak pertolongan kami..kami memang suka menolong orang dalam kesusahan..apa yang penting??KERJASAMA!!

psstt::ini hanyalah sementara..selepas ini kami akan transform kembali menjadi super power sailormoon...nantikan kemunculan kami!!!!

11 comments:

A-Y-I-E said...

Haaaa AYIE nak berkenalan dengan owner gambar no 1, 4 dan 6 boleh? Huhuhuh

Cik Birder said...

cari mereka sendiri ye ayie...power ranger selalu sibuk..kene cari diorang

DuniakuAbstrak said...

power rangers yg comel2..help2!! bantuan kecemasan amat d perlukan!!...tlg lipat baju, masak makanan, kemas rumah, kitorang para teruna d rumah bujang diserang kemalasan tahap cipan nih...ahahaha

Cik Birder said...

ahahahhahah...kami akan datang menolong!!!!!

tolong tengok:)

kasih suci said...

wah wah wah...comel2nye gurl power rangers ni...tak sabor nk tunggu transform menjadi super power sailormoon plak..hehehe...mesti lg comel..(",)

Noorul Ezyan said...

rasanye klu 10 tahun lg kte tgk mesti guling2 gelak lg smpi krem perut sume....
hahahahahahaha
didie gune cili api........
wakakakakakakakakaka
takleh2 tahan wei......
luv u vaxxs very2 much!!!!!

Anonymous said...

ape ape jela korang nih kan..hehe.enjoy.

Cik Birder said...

tq unknown anonymous!

MiloMasihPanas said...

adoii!!!!
power ranger versi malaysia tuh.. ebat3!!

latest entri, ♥♥aku nak kembali kezaman kanak-kanak♥♥

Anonymous said...

semestinya yan..mesti akan teringat balikk hahhah..ko rase si raksasa tu akan ingat jugak ke??????????

attoae said...

sy nk p0wer ranger kuning...
BERRRTUKARRRRR...!!!
hek3..