Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Tuesday, April 6, 2010

bukan lagi SUN-TANNED tapi SUN-BURN!!!!!!!!!!!!

kalau orang putih-putih sukalah menelanjang kan diri di bawah cahaya matahari kononnya akan nampak more good looking bila berkulit tan..WTH..tapi bagi aku yang sedia berkulit tan ..ecewah,rasa good looking terus..memanglah tak akan good looking bila bertambah tambah tambah tambah tan!terasa seperti memakai topeng macam pergi dinner dolu-dolu..masquerade lah konon..kulit tangan juga berbelang-belang..dan merah macam dipanggang.

calling for help!!!!!!!

anyone yang ada petua atau suggestion untuk menghilangkan sunburn dengan cepat??oh,ingat mau pegi reunion kawan-kawan sekolah dulu main futsal..damn!ada ex-bf pulak..tak boleh jadik kalau sudah itam begini..not so good..not so goodlooking..ahaks!

kawan-kawan!!!sila sila memberi idea dan pendapat!

2 comments:

♥akukahmilikmu®♥ said...

apa kata mandi ngan air beras..mana tau boleh cerahkan kulit balik..dulu sy salu gak sunburn nie

Cik Birder said...

oh...tq!!nak carik air beras lah mcm nih..;)