Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Thursday, April 29, 2010

HADIAH BIRTHDAY UNTUK KASIH SUCI

before mula apa2,i just wanna wish our friend,happy becoming birthday..quite busy lately...nak hantar paper for conference terkedek-kedek nak buat...huhu..harap tuhan kuatkan semangat dan jauhilah sifat malas ini..shuh shuh...

ok,this entry lain sikit coz this time,i'm going to do something for someone i do not know,but i think i already be friend with her.she left a message in my shout box,and when i view her blog,rasa macam nak join je..so,kasih suci,this is for you..........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.sangat buruk...tapi..nak tunjuk jugak...

cik kasih....ini adalah hasil tangan saya yang sangat amat tidak cantik dan boleh meloyakan tekak dan menjolok mata sesiapa yang melihat.dengan hadiah ini,diharap cik kasih akan selalu ceria bila melihat bunga-bunga dan warna-warna tersebut.selain itu,diharap dengan hadiah ini juga,kita berdua dapat menjadi kawan yang baik.ecewah.....diharap cik kasih tidak muntah bila melihat lukisan ini..hahha..sila tinggalkan alamat supaya mudah untuk saya  menerbangkan lukisan ini ke rumah anda.

HAPPY BIRTHDAY!

psstt: macam buruk gila hadiah nak bagi kat cik minah sorang nih..

2 comments:

kasih suci said...

wah..tQ..cantek2..nak pos kt umah ke? nnt pos kt alamat ni k..

NSAR
137 felda bukit bading
21810 ajil
terengganu

Cik Birder said...

okeh....:)