Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Sunday, April 18, 2010

Dalam HATI ada taman+pelangi

aku baru lepas tengok cerita ADNAN SEMPIT..lembap gila kan?tak update lansung...masa tengah meletup cerita nih,memang aku nak tengok..tapi asyik bertangguh je..last2,dah tak ada dah cerita tu kat wayang...confirmlah tak ada,dah sebulan lebih dah baru nak pergi jenguk ada lagi ke tak cerita tuh..

tergelak-gelak aku sorang-sorang kat depan laptop...tu pun tengok dekat youtube..rasanya kalau kat wayang,memang gelak guling-guling sampai bawah tangga...lepas tengok cerita tu,dengar pulak lagu si akim INILAH CINTA tu...memang wa rasa dalam hati wa ada taman yang dah tumbuh bunga-bunga siap ada rama-rama,ada burung berkicau,siap ada pelangi dengan matahari yang tengah tersenyum,lepas tu rumput menghijau je..eh,apahal pulak tuka bahasa ni..tapi seriously,dengar lagu ni rasa macam kat taman..rasa macam nak buat video clip sekali...gila desperate nak jadi artis..hahah..nonsense..agaknya kalau aku nyanyi lagu ni kat karaoke mesti aku bajet gila sambil buat muka bahagia..hahhaha..

nih aku letak link video lagu akim ...sambil korang makan cornetto,pejam sikit mata menikmati aiskrim sambil tangan raba-raba sikit kalau ada ipod ke,handphone ke dalam aiskrim tuh..

ala-ala macam nilah taman tu..tapi aku lebih sikit sebab tambah pelangi,rama-rama,bench dengan pagar comel...sweet je kan dalam hati aku...:)

psstt::terlebih fantasi.....tapi aku taknak jadi alice in wonderland sebab aku tak rasa pun land tu wonder...banyak orang jahat pulak tu...

4 comments:

Anak Perak said...

baru tgk? orang dkat 5 kali dok tgk.

Cik Birder said...

hehhe..tula pasal..lembab gila..sgt ketinggalan..hahah

medea dayana said...

i thought u were in love. nyum nyum. mihh ya :*

Cik Birder said...

hahha..me in love??haha,dgn siapa?blumlah yang...mish u too very much!!