Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Friday, April 23, 2010

macam mana???

macam mana nak hilangkan perasaan malas ini??

macam mana nak hilangkan fobia kepada bunyi ambulan dan juga membaca suratkhabar??(pelikkan??aku pun tak paham kenapa)

macam mana nak pukul nyamuk dengan confident dan efisyen nya?

macam mana nak selesaikan kerja-kerja mengikut due date?

macam mana nak kurangkan berat dan cun selalu?ahaks..

macam mana nak dapat seorang boyfriend yang best dan memenuhi ciri-ciri?ecewah...

macam mana nak ada banyak duit dan boleh shopping,beli kereta,rumah dan apa sahaja??hoho..

macam-macam lah kau ni aimi.....apa daa...

4 comments:

Ismail Noh said...

Boleh saya jawab? :)

http://akuismailnoh.blogspot.com/2010/04/suka-suki-dengan-cik-birder.html

Cik Birder said...

eheeh...okeh..tq ismail!!!!!!!!

AISHA SAAD said...

hahahaha.
byk soklan betoll.

tapi aku ponn terpkir jugak cam mana nak kaya nak shopping puas2?? haha

Cik Birder said...

hahhah....tulah pasalnya....mari kita pikir sama2..:)