Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Monday, April 12, 2010

ekspedisi mencari lampu untuk menerangi diri

disebabkan rasa tension dengan encik mesin basuh,diri ini mula tiada mood dan kelam..

ceh,kena terang balik ni..jadi memulakan ekspedisi mencari cahaya ..tapi bukan dengan mesin cahaya doraemon.doraemon cuti,balik kampung..jadi,naik kereta ferrari sis didie.vrooooooooooommmmmmm...meluncur laju sebab pakai minyak shell..watdehek

nak pergi kampung kuantan cari kelip-kelip tetapi terlalu jauh..jadi kami pergi.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I-CITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
penuh betul orang...parking pun takde..dahlah perut lapar..jadi kami makan dulu dekat old town.dengan tenaga yang penuh,pergi semula tempat bercahaya itu..hoho..nak tutup dah rupanya!!cis..cepat-cepat keluar kereta dan pergi ambik gambar..inilah hasilnya:) eh jap..banyak jugak gambar ni..tengok jelah ek..mana tau korang nampak cam best,nanti boleh pergi sama-sama pulak..eheh


rasa macam kat china;)
di bawah cahaya agung 
menjerit memanggil-manggil cahaya
setan menyebut 'peace no war' sambil memuncungkan mulut
 setan tengah tutup lampu tanduk.katanya membazir letrik
 setan berambut panjang ini pandai membawa kereta ferravi
gedik gila tangkap dalam kereta..
masa nih semua orang dah nak balik pun..

malam masih muda nih...cewah..tak sedor diri dah pagi dah pun..nak jalan lagi nih..tak cukup lagi cahaya nih..so,kitorang terus pecut pergi klcc..biasalah naik ferrari...ke ferravi eh....

tengah-tengah tangkap gambar,kena halau dengan pakcik guard klcc.damn!orang nak tangkap gambar je.jeleslah tuh kitorang tak ambik gambar dia.patutlah asyik duduk dekat-dekat dengan kitorang.nak masuk gambar tapi tak dapat..

 merajuk sebab kena halau..tak nak balik
 tetap nak tangkap gambar jugak!
fasha sandhi memang suka muncung mulut..seksi katanya

sedar tak sedar,sampai rumah pukul 4 lebih pagi ya..malam minggu yang penuh dengan cahaya aidilfitri..eh silap...cahaya-cahaya lampu...lepas nih,kena pergi i-city lagi..tak abis teroka lagi nih

psstt:cir birder akan bercuti di sebuah kepulauan kelapa sawit esok hingga lusa..2 hari aje..cubaan memanjat pokok akan diteruskan..chaiyok!harap dapat jadik mummy angkat baby helang




4 comments:

eqbalzack said...

wahh...nak exam ada masa posing2 ek...hehe

Cik Birder said...

hahhaha...takde exam lah abg eq....kan wat research jer...

umie said...

aa..la..ada partnya mcm fasha sanda..hehhe

Cik Birder said...

hehhehe......sket2..takleh ckp lebeh..perasan die tuh