Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Thursday, April 29, 2010

nak jual lembu untuk hari raya haji

teetttttttttttttttttttttt.....di tag pulak oleh cik kasih...comel sangat bagi lembu..aku nak bela bagi sampai besor gedabak pastu aku nak jual...boleh shopping raya..ganti puasa pun tak abih lagi,sibuk nak shopping raya..hoho..



1.Thank & link the person that gave you the cow (JGN LUPA COPY PICTURE SEKALI)
 terima kasih banyak-banyaklah pada cik kasih suci sebab bagi lembu nih...lembu nih dah mandi ke belum nih?? 

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active..hahaha
 adoilah..nak kena bagi lembu nih kat orang lain pulak...ala..baru nak jual..tape2..sharing is caring kan??jadi mahu bagi lembu ini pada 



3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat
ibu2 bapak2...ini adalah wasiat dr org kaya kg sepening lalat...sian lalat,pening dia duk dalam kampung tuh sebab semua busuk macam lembu

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
 1. tukar2 channel
2.kunyah makanan sambil minum-minum
3.berbaring2,takpun duduk dengan sopan

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
pelik ke eh?aku suka sup gamat masa duduk di sarawak dulu.teringin nak makan ulat mulong

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
879 orang..mahu cukupkan seribu..hahahha

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe... 
masih single...berharap orang yang disukai mengajak makan secret recipe...hahahha

1 comment:

Ismail Noh said...

no.7 soalan special tuh..

http://akuismailnoh.blogspot.com/2010/04/in-reg-cik-birder.html