Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Thursday, April 8, 2010

janin yang terbuang

tak nak cerita panjang..cuma rasa kesian...tapi nak buat macam mana dah lumrah nya macam tuh...isk..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ini ketika masih baru dijumpai..fresh lagi..tali pusat pun tak potong lagi..ish ish ish

setelah beberapa jam---oh my gosh!!!!!(jerit ala-ala laura cerita indon tu)...

setelah beberapa jam lagi---bahana kerengga...sampai begini jadinya.....

kerana kau,janin ini jadi begini..
kerana kau,janin ini diharung kerengga..
kerana kau...........
|
|
|
|
siapa kau??????????????

psstt::siapa dapat teka ini janin apa,memang terbaek!aku bagi flying kiss dari sini!

7 comments:

mamarempit said...

anak tikos ke ni....

Cik Birder said...

yup!!!!cayalah!!!!!nah,flying kiss!!!hahha

TuN Zarie UTaMa said...

yey..yey... baru je nak teka...

Cik Birder said...

taper2..nanti aimi tunjuk gambar lain pulak untuk diteka:)

syud spider said...

kejam nya- naper buang janin tikus tu? huhu- kesian.. ish2.. waaa, kejam2.

Cik Birder said...

hahha...ini semua helang punye pasal..die makan tikus tapi die tak makan janin tikus:)

Adam said...

janin perni,eee...anyway nice blog
care to come to mine,Life Story