Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Thursday, April 8, 2010

dijelajah oleh abang bina badan..auuuuwwww

mari aku pendekkan cerita..malas nak cerita panjang-panjang..nanti korang scroll je ke bawah tanpa membaca..ehhehe..ye ke??tak kan??korang tak buat macam tu kan??korang reader yang baik kan??kan???

sangat excited bila abang bina badan,ENCIK BEN AFFLECK,datang jenguk dan review my blog!!!!!!!!buat hati rasa bunga-bunga...rasa macam nak mandi bunga pun ada...yeke ben affleck yang datang tuh??jap,cek balik...eh,encik ben ashaari lah!!!encik blogger yang charming itu!banyak betul tanda seru kan?ni sebab excited lah nih..



kepada encik ben,

         terima kasih sebab telah mengreview dan memberi compliment yang best..sangat appreciate...saya gf to nobody..heheh...ini bukan iklan,cuma pernyataan.terima kasih sekali lagi dan selalulah singgah:)

cik birder

2 comments:

BEN ASHAARI said...

terima kasih juga kepada anda kerana sudi menjemput saya .... ;)

Ahmad Haziq Azlan said...

wah.....
untung la ada orang review~~