Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Wednesday, April 7, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

hoho..ternampak macam-macam blog yang telah dijelajahi dan diterokai incik ben ashaari ini..

ya,aku tidak kenal dia tapi melalui blog-blog yang aku baca,encik ben ini adalah salah seorang blogger yang agak aktif dan terkenal.sangat berbesar hati sekiranya blog yang sederhana dan masih baru ini dijelajahi juga oleh encik ben.apa salahnya sekiranya sama-sama berkongsi idea,pendapat dan juga pengalaman kan??oh..di bawah ini gambarnya, ENCIK BEN


charming bukan..not available since he married already..haha..but then,just nak bagi tahu mengapa aku nak encik ini datang melawat blog ini....

- nak sama-sama berkongsi pengalaman dan minat..well,boleh baca di profile di belah kanan:)
- mahu tunjukkan gambar-gambar yang telah diambil oleh cik birder
- terasa juga mahu dijelajah dan dikomen oleh blogger-blogger lain..kan bagus kalau lebih ramai kawan melalui blog ini
- mahu berkongsi cerita dan petua dengan blogger-blogger lain

dengan ikhlasnya menjemput encik ben datang ke blog ini

oh lupa..ini ada sedikit makanan untuk dijamu..yelah tetamu datang kan..jadi,kenalah jamu sedikit...;)eerrr...tapi air bawak sendiri yer...hihihi
sedap nih;)
pizza nih tinggal sekeping..cukuplah kan?



4 comments:

shandye. said...

bila enchik ben singgah makanya dia juga akan bawa trafik bersama-sama beliau!

genius!

muahahaha...

Cik Birder said...

:)heeeeeee

LYaFRINA said...

aaaa.. mr.ben dah buat posting utk blog ni.. gud luck yer

Cik Birder said...

tq!!!!!!