Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Sunday, April 18, 2010

it's all about GATSBY!

oh...entri ni pasal Gatsby street fair yang berlansung semalam (17 april) dekat times square punya foyer..macam-macam games ada semalam..paling tak boleh blah..game ketuk kacang..sebenarnya,rasa hati macam malas pergi..sebab balik rumah gombak and no one takde untuk accompany hari tu..so,bangun pagi lambat.then,tiba-tiba rasa macam nak pergi..terus minta abah hantarkan pergi..my abah baik kan?kocoh-kocoh je siap..sebab balik rumah lansung tak bawa pape..adoilah..kamera pon tak bawak..sangat menyesal..

sampai pun dah lewat..terus je pergi meja nak register..harap-harap boleh register lagik..muka kesian je..sorang2 and nobody yang aku kenal..nampak banyak jugak blogger-blogger yang blog diorang aku baca..sangat happening kat sana...bloggers gathering with Gatsby!!ohoho..paling best was the lucky draw!hadiah nya bukan seposen dua kupang,ratus-ratusan,ribu-ribuan punya..hadoilah..napelah nasib tak luck pulak nak dapat semua benda tuh..by the way,seronok tengok gelagat semua orang masa tunggu lucky draw and masa main games..

sebab dah datang lewat,aku macam ayam berak kapur sikitlah..ke kambing silap masuk kandang eh??aku pun tak ingat peribahasa yang betul nak masuk kat sini..yang penting,aku macam orang kampung masuk bandarlah..melongo jer..hahah..but then,jumpa blogger benz dan kawannya..sangat friendly..kejap saja dah boleh jadik kawan..tq very much!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!harap boleh jumpa lagi even bukan masa blogger gathering:)

gambar tak dapat nak upload lagik..sebab pakai htc,malas je nak masukkan gambar..tape,nanti buat entri lagi untuk gambar sahaja ok..menyesal tak bawak kamera!!!

hope ada lagi event seperti ini:)

chiauuuuu................

6 comments:

nursarah said...

ehehe..sy bawak kamera, tapi tak ambik gambo sangat. no mood nak bergambo..hakhak

Kapten said...

datang gak ya
kalau kenal leh tego2 semalam

JMR said...

nmpk ke..nape xtgur coz JMR ni jenis susah nak perasan org..dh berusia kan..hahaha...had fun kan semlm..

Cik Birder said...

cik nursarah:heheh...rugi tak bawak kamera..kalau tak boleh tangkap gambar kamoo..

incik kapten:hoho..sangat glamer ini incik..tulah..kalau tak leh kenal2:)

incik JMR:eheh..segan pulak..lagipon selalu jd silent reader je..:)tape..nanti ade lagi leh tegur:)

budakhitam said...

budak hitam lagi susah nak tegur orang..kih3..pemalu

Cik Birder said...

hahhaha.....tegur je...mane leh malu-malu..:)