Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Friday, May 7, 2010

Aktiviti Sekodeng

aku baru balik dari aktiviti sekodeng dan bergumbira dengan dua orang alien yang telah aku culik dari lab seorang doktor..dengan amaran keras,telah aku beritahu mereka,misi ini sangat penting bagi aku..sebab dah jadi hobi aku.setiap minggu aku mesti nak buat perkara terkutuk ini..(walaupun selalu dikutuk oleh pakcik rizan).tapi,memang aku suka buat..aku dah tak hairan dengan cuaca panas membakar.aku dah tak hairan dengan  hujan (sebab aku terus berlindung dalam pajero,lalala)..

aku tengah sekodeng.panas betul...bila masa gambar ni ditangkap pun aku tak perasan..serious,sangat panas..bukak mata pedih je

syud tengah fikir boss dia tengah buat apa,ok ke takde dia...aish...syud,syud...2 hari je pun...hahahha..ko jangan beritahu prof aku dera ko kat carey
ini ieka..walaupun kko suka korek hidung,aku tetap suka kawan dengan ko.hahaha...just kidding.kenapa ko buat gaya ni ek?ko bajek perempuan melayu terakhir eh?hahah
sangat gembira ok..dapat tangkap gambar fly macam ni.ingat senang ke nak tangkap?nasib baik masa keluar dari ladang,hari hujan.jadi dapat pergi pantai:)belakang tu sunset..handsome betul!
aku teruja dapat makan kfc....aku pun tak tau kenapa aku buat muka spontan macam tu masa ika tangkap gambar ni.macam sangat sedap je.tapi,rasa sama je dari dulu sampai sekarang.cuma coleslaw je aku rasa  makin tak sedap.

mana gambar benda yang aku sekodeng nih????????????????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ini dia yang aku sekodeng!sila klik untuk pembesaran yang lebih jelas.hambik,di tengah-tengah panas pun boleh buat.cool~~~

psstt: ada siapa lagi yang nak tan kan kulit,boleh ikut aku pergi fieldwork..sekian




4 comments:

~roslinda~ said...

;)

gooseberries said...

suka gambar fly2 tue.. smart..hee
=))

Cik Birder said...

hehhe.....:)

Nurul said...

ehemmm....(sambil korek idung)
bkn gaya pompuan melayu takhir ye den pompuan melayu zaman pertengahan 50% ayu 50% hampeh..hahhahaa
xmo jd pompuan melayu terakhir sure y 100% hampeh je y tinggal...hehehehe