Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Monday, May 3, 2010

post entri yang keseratus

okeh!!!!!!!!done with full text yang nak kena hantar kat UMK tuh...yes!berhempas pulas perah otak..tapi aku tau confirm banyak correction punyalah...aku dah emel lecturer aku kalau nak semak,pakai pensel je,jangan pakai pen merah..terus down aku tengok kertas yang penuh kaler merah..hoho..

ini entri yang keseratus..sekarang pukul 2.51 pagi.dan aku baru je siap buat paper yang punya lama nak siap..terkedek-kedek buat..takde idea punya pasal.sepanjang aku mengurung diri tulis paper ni,beberapa lagu aku dengar again and again.biar lagu jiwang-jiwang sikit bagi aku rasa romantik je dan lancar menulis macam tengah tulis surat cinta.

lagu 'pujaan hati' dari group kangen band tu asyik bermain-main je kat fikiran aku.bape ratus kali aku ulang lagu ni pun aku tak tau.malas nak kira,karang aku tulis nombor je kat microsoft word tu.aku tengah suka seseorang kah?aku sedang menunggu pujaan hati kah??hahaha...i wish..saja aku nak letak lirik lagu tersebut..tapi ini tiada kaitan dengan apa-apa perasaan kepada mana-mana orang..


Hei pujaan hati apa kabarmu
Ku harap kau baik-baik saja
Pujaan hati andai kau tahu
Ku sangat mencintai dirimu
Hei pujaan hati setiap malam
Aku berdoa kepada sang Tuhan
Berharap cintaku jadi kenyataan
Agar ku tenang meniti kehidupan
Hei pujaan hati, pujaan hati
Pujaan hati, pujaan hati
reff:
Mengapa kau tak membalas cintaku
Mengapa engkau abaikan rasaku
Ataukah mungkin hatimu membeku
Hingga kau tak pernah pedulikan aku
Cobalah mengerti keadaanku
Dan cobalah pahami keinginanku
Ku ingin engkau menjadi milikku
Lengkapi jalan cerita hidupku
*
Hei pujaan hati, pujaan hati
Hei pujaan hati setiap malam
Aku berdoa kepada sang Tuhan
Berharap cintaku jadi kenyataan
Agar ku tenang meniti kehidupan


psstt:aku tengah ulang lagi lagu tu..woot woot!

5 comments:

Kapten said...

mcm tu
kalau nak dapat idea entri pun nak lagu jiwang2 gak ker? ;p




Kantoi Aku Meminati Seseorang (PART 3)

cik ery said...

wah..dah 100..hehehe

Cik Birder said...

kapten:boleh je..ikut suke suki..ikut mood pon boleh..incik kapten tak suke dgr lagu yer??

cik ery:hehhe...entri je..bukan followers pon...

gooseberries said...

yg ke seratus?? wah congrate2.. teruskan lagi yep. =)
dgr lagu baru dpt idea nk menulis.. tp byk sgt lagu jd lain lak..hee

Cik Birder said...

hhehehe...depend on mood..bagus gak camtuhkan..ade jugak idea nak menulis..:)keep writing people!