Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Monday, May 17, 2010

aku masih BELIA!!!!!!!!

hari sabtu hari tuh..ada seorang hamba Allah yang sangat baik nak bawa aku pergi tengok hari belia kat putrajaya...hehhe...terus aku pergi blind date...tak boleh blah di situ...selamba badak je pergi dengan stranger..tapi cam skem je mamat tu,kira ok jelahkan..jadi inilah rentetan perjalanan ke festival belia tuh..dahlah sesat ntah mana-mana..puas cari mana booth kawan dia..adoilah..berpeluh ketiak nak pergi..jalan macam beribu kilometer rasanya..tapi bila sampai,macam teruja lah tengok macam-macam aktiviti ada..tapi banyak tak sempat aku tengok sebab sampai malam benda-benda tu.baru nak masuk rock fashion show..adoilah...ramai betul orang kat situ...gambar-gambar ni macam terabur sikit..malas dah nak ubah....tengok jelah..layan~

 tomok ok.....kawan aku siap tak bagi jejak situ sebab tak suke tomok..suka ati aku pergi jugak...
 ok..hebat tak aku main???hahhaha.....berlagak lebih
 sure heboh pon ader...masa nih,ana rafali tengah nyanyi...aku dengar dari jauh...
 masa ni panas gilos...terpaksa cover muka minyak-minyak....
 peace..peace..peace......
 aku nak naik heli ni..tapi masa tu ada orang lak...masa heli ni terbang,rasa aku pun nak tercampak dalam semak...nasib baik tak pakai skirt,kalau tak habis free show..
 sepanjang jalan ni ada gerai macam-macam...jalan ni tutup...dahlah parking jauh...
 dua kawan baru..they're cool!best!!!!
 baim menyibuk nak tolong carik..ko mengintai ye baim??
sempat aku main tic tac toe ngan si baim nih...sebab hafez L..hahhaha
 cool kan..serious cool.....
 pakcik ni sebuk jugak nak mengecat..padahal act je lebih...sampai ke tak tu cik??
peace lagik....:)

psstt::sok pergi conference...dahlah present oral...doakan aku berjaya menjawab segala soalan yang orang tanya.....hehhe..dan berjaya memberi presentation yang terbaek!


5 comments:

zaleha said...

kawan u tak minat tomok? ahahahaha.. tomok dulu mana sama dengan tomok skng.. tomok skng best...

miss hav0c said...

pewit hot la kau dik hahaha..best ke g sana?
mesti penat sbb panas kan


follower aku? meh sini meh amek award

http://maladagreat.blogspot.com/2010/05/sila-ambil-award-anda.html

kasih suci said...

gud lak 4 da conference ye!

Cik Birder said...

zaleha:hahha..siot je die tuh..tomok skang best!

kakak havoc:hehhehe....nanti aimi singgah selalu!

kak kasih:hehehhehe...tq kakak kasih!

gooseberries said...

suka tomok sekarang jugak..lalalal =))