Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Tuesday, May 4, 2010

mahu jadi tentera?

aku saja tengok-tengok gambar dalam external hard drive aku..tengok pulak gambar masa aku tauliah di ukm tahun 2008.tak sangka aku teruskan jugak masuk ROTU ni walaupun dari mula,aku memang nak berhenti je..teruk-teruk pun aku sanggup jugak sebab masa tu best betul ada kawan-kawan yang saling menyokong ni.kalau time kena hell pun memang nak maki hamun mencarut semua ada tapi bila kawan-kawan support macam best pulak.ok..lebih-lebih lagi kalau kena front support.support jugak tu kan?

sambil tengok-tengok..kantoi pulak satu gambar ni.

ok..muka serius..aku sebenarnya dah macam nak pitam dalam baris,lagu sangatlah mendayu..layan.nasib baik dah start gerak

ok,sekarang aku senyum!sebab aku nampak abah aku tengah tangkap gambar.oops,jadi in a sudden.terus semangat kawad..mendada ok

nampak ke muka aku?ke nampak gigi je..hitam gilos..siap glossy lagi..

seronok jugak ingat masa ROTU dulu..sekarang mahu jadi leftenan muda bersarakah?


6 comments:

Aus MeLankoLik said...

hahahak , dah lame aku tak berkawad , hahahak .

baju die mmg smart la , tpi kalau kena maki mesti malas , hahahak

Cik Birder said...

hahahha..beselah tuh...rase nak mencarut pon ade..sabor je

mie said...

kenangan kena hell mg best...
awalnya bersara..
hehhehehe

Azrul Hisham said...

hehe...saya nampak sarjan azman disitu :)

Cik Birder said...

hehehhe...beselah tuh...padahal tak boleh bersara lagi..semangat bila tengook baju...haha

Cik Birder said...

tuan azrul...mehlah dtg..boleh ajak sarjan lepak kat 12..
:)