Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Saturday, May 29, 2010

demam angau

aku demam.

dah lama tak demam,rasa risau..macam tiba-tiba.memang dalam empat hari sebelum nih dah rasa macam kejap sejuk,kejap panas...entahlah...bila aku rasa takut tiba-tiba,mula badan terus jadi panas..bila aku macam cool down kejap,suhu macam biasa pulak..aku baru balik dari fieldwork semalam..masa kat ladang lagi aku dah rasa macam berat gila tengkuk aku nih...dahlah panas..tapi buat bodoh je...sampai kat um,aku dah rasa macam lain je..badan macam panas sikit..kenapa ye??

malam sebelum tu kan aku ada beritahu aku dapat panggilan dari secret admire yang dia pun tak tau aku admire dia..hahah...cam bodoh..masa tu memang dah rasa muka panas,merah2..esoknya aku terus demam..adoilah..doktor kata aku stress,sebab blood pressure macam naik sedikit..hoho..merisaukan aku..yelah..aku rasa macam dah lama tak gelak bergembira sejak abis dari tahun lepas masa asyik masalah dengan ex.huhu...sangat tak best..patutnya aku chill je,gembira je,jangan pikir macam-macam yang negatif..tapi macam mana????

somebody help me..bagi nasihat sikit macam mana nak mempositifkan diri dan selalu gembira sahaja???

4 comments:

shida said...

kak aimi mam ubat da ? kalo da get some rest .

♥ puteri bongsu ♥ said...

uhuks...uhukkkssss...

syuhadah dzarawi said...

ko da slalu wat aktiviti skodeng- itu pun kira terapi untuk gembira tu-hee

Cik Birder said...

shida:dah gi klinik..tq adek..

knoyd:uhuks..

syud:huhu..sebab asyik tengok burunglah aku demam tuh..huhu