Followers

Biasiswa

tabung simpanan masa depan

Thursday, May 6, 2010

menyahut cabaran 14 hari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aku ni jarang tengok tv..yelah..duduk di kolej..memang ada tv..tapi dekat luar..takde maknanya aku nak keluar dari bilik then boleh pulak nak lepak dekat luar sebab nak tengok tv..tapi sebab semalam aku pergi fieldwork dan tidur di hotel..jadi dapat tengok tv..bukan tengok kosong je..maksudnya menonton...ada yang tak faham lagi..aku bagi sedas..dush dush...

tertengok satu iklan ni..pasal air yogurt tu..macam sedap..aku memang selalu minum jugak..tapi kalau tiba-tiba aku rasa nak minum..aku minumlah....oh..siap ada encik kevin pakar pemakanan bagi galakan minum benda alah ni..macam menarik..tengah-tengah tengok,rasa sangat bersemangat pulak nak menyahut cabaran 14 hari!hahaha...

ini aku ambik dari google..sebab aku takde masa nak pergi bukak peti ais seven eleven untuk amik gambar

air yogurt ni bagus untuk perut..disebabkan perut aku tak berapa bagus,jadi aku try sahut cabaran..jadi kalau tak bagus and best perut aku,aku terus ban minuman ini..hahahahahah...tak ada maknanya..aku try saja-saja je ni...apa salahnya..mana tau bagus..cuma aku tak tahan manis sangat..bila aku baca kandungan,memang ada gula..kan bagus kalau tak ada gula dan buah-buahan semata-mata..tu kan lagi bagus??

ok..jadi cabaran akan bermula dari hari esok!tetttttttttttttttt.............buzzer dah start bunyi...hahhaha...

psstt:ada sape-sape lagi mahu sahut cabaran????

3 comments:

mie said...

gue mahu cabaran..
heheheheee

Kapten said...

nak sahut cabaran sebab kevin tu hensem kan? kan?



Latest: Kisah Budak Nak Cepat Matang

Cik Birder said...

mie:jom..let's do it...

kapten:haha..takde maknanye..kalo kapten yang tak hensem jadi model pon,aimi sahut je cabaran tuh...